SIN VAM SE SLUPAO I MRTAV JE, RODITELJI, ZAŠTO SAD PLAČETE? OVO PISMO UZBURKALO JE BALKAN!

Djeca nam se lože na osione debile, djecu pjevača i pjevačica koja ni s čim drugim nisu zaslužila da budu poznata osim što su djeca već navedenih! Djeca bi da nam budu kao i oni! Piju dok se ne onesvijeste, pristaju na poniženje i kal samo da ih ne bi odbacili! Čemu ste ih to učili? Pa vi ih ispraćate u kafane s riječima da se dobro provedu.

Fino društvo, primjerna djeca, a u društvu dilera i nekontroliranih bogataških klinaca! Napaljenih debila! Cijeli svoj identitet zasnivaju na maminim i tatinim parama! To želite svojoj djeci? Tamo ih šaljete i ponosite se kako “vole život”! Lože se klinci da stoje u kafani pored onog jednog, kako biješe – mama mu je prepumpana ‘pjevaljka’, a tata pokojni kriminalac! Lože se da im dozvoli da sjednu u njegov separe! Šta nose u glavi?

I samo se čeka slika na popularnim sajtovima, jer ako vam tamo izađe slika iz noćnog provoda – e, pa da, tad ste neko. I svi su tako slatki i blesavi, s malo više od onih dozvoljenih promila alkohola u krvi. I onda ne znamo otkud i kako se dogodilo da bahate budale udare i usmrte momka na mostu.VIŠE NA SLIJEDEĆOJ STRANICI…

Post Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *