4 NAČINA KAKO DA TELEVIZOR POSTANE DIO DEKORACIJE

U većini naših domova, televizor je centralna figura svakog dnevnog boravka, a ako ste vi u nekom potpuno drugačijem fazonu i ne želite da televizor bode oči i privlači pažnju probajte da ga uklopite na neki od sljedećih načina.

1. Neka bude dio namještaja

Jedan od načina je da na zidu na kom želite da bude televizor napravite police za knjige ili vitrinu koju ćete obojiti u istu boju kao i zid pa televizor postavite tako da izgleda kao da je dio namještaja, okružen knjigama i ukrasima.

2. Uklopite ga u umjetnička djela

Jedan od najboljih načina da televizor ne bude toliko upečatljiv jeste da ga okružite umjetničim djelima. Postoje čak i posebni okviri u koje možete staviti i sam televizor.

3. Televizor na polici

Ako ste ljubitelj minimalizma u domu onda je dovoljno da ispod televizora koji ste postavili na zid ugradite samo jednu policu i na nju poslažete fotografije, možda dvije vaze sa obe strane ili čak svijećnjake.

4. Postavite ga između dva viseća elementa

Viseći elementi nisu samo za kuhinju, dva možete postaviti u dnevni boravak, a između možete staviti televizor. Samo pazite da sve ne bude previsoko što sigurno ne izgleda najbolje.

Izvor:kucica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *