5 groznih stvari koje se mogu dogoditi zbog seksa u jacuzziju

Iako zvuči romantično, zavodljivo i uzbudljivo – seks u jacuzziju može rezultirati s barem pet nimalo lijepih situacija, od kojih je većina zdravstvene prirode

Topla voda, vino i vas dvoje – zvuči kao zabava. No ove brćkavo zadovoljstvo može vam zapravo donijeti više štete nego koristi. Ginekologinja Diana Hoppe ispričala je za Men’s Health 5 najgorih, ali ne tako rijetkih scenarija koji se događaju zbog seksa u jacuzziju.

1. Osip

Ako provedete dosta vremena u jacuzziju nakon seksa mogli biste razviti osip karakterističan za ovo mjesto – pseudomonas folliculitis. Karakteriziraju ga crveni plikovi i svrbež, a nastaje zbog bakterija u vodi. Taj osip nije ništa ozbiljno, ali nije ni ugodan, ističe Hoppe.

2. Gljivična ili urinarna infekcija

Kemikalije pronađene u jacuzzijima mogu poremetiti vaginalnu floru i Ph ravnotežu zbog čega se znaju javiti različite ili gljivične ili urinarne infekcije.

3. Kondomi nisu učinkoviti

Zbog vode kondom lakše spada, a klor ga također može omekšati pa se u ovom slučaju gubi cijela poanta kondoma. Ako želite seks na ovom mjestu radije razmislite o drugačijoj vrsti zaštite.

4. Bol

Vruća voda može negativno utjecati na ženin prirodni lubrikant, odnosno vlažnost i smanjiti je zbog čega njoj to iskustvo može biti bolno.

5. Spolno-prenosiva bolest

Kriva je percepcija da kemikalije u jacuzziju mogu sterilizirati bakterije pa ako ih vaš partner ima i ne nosi kondom (a inače ga koristi) na ovaj način biste lako mogli dobiti neku spolno-prenosivu bolest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *