Aktivisti “Ne da(vi)mo Beograd” i jutros čekali Malog

Predstavnici Inicijative “Ne da(vi)mo Beograd” jutros su ponovo blokirali ulaz u Skupštinu grada, kako bi dočekali gradonačlnika Sinišu Malog. Stubove na centralnom ulazu u Skupštinu grada, kao i u gradsku upravu na Trgu Nikole Pašića, obmotali su žutom trakom sa – žutom patkicom, ali gradonačelnika ni ovog jutra nisu dočekali.

“Policija i dalje čuva kradonačelnika. Bili, tražili i označili. Vidimo se opet”, navela je Inicijativa na Tviteru.

Nekoliko predstavnika Inicijative blokiralo je jutros oko sedam sati svečani ulaz u Skupštinu grada, tako što su sedeli na stepeništu ispred ulaza.

“Išli smo da blokiramo i drugi ulaz iz Ulice Dragoslava Jovanovića, ali je na tom ulazu bio kordon policije”, rekao je predstavnik Inicijative Andrija Stojanović.

Predstavnici Inicijative “Ne da(vi)mo Beograd” Malog su na ulazu u Skupštinu grada čekali i 6. marta, ali se ni tada nije pojavio.

View image on TwitterView image on Twitter

Dobro jutro! Gde si, Mali?

Inicijativa traži gradonačelnika zbog rušenja objekata u Hercegovačkoj ulici u Savamali prošle godine u aprilu. Posle više protesta koje su organizovali u Beogradu, na kojima je zatražena ostavka gradonačelnika, predstavnici Inicijative su počeli da čekaju Malog ispred Skupštine grada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *