Dopadate mu se?Ovo su signali koji ga odaju

Ne postoji djevojka koja pitanje Kako da znam da li mu se svidjam nije postavila bar jednom u životu, zar ne?

Nakon što smo se potrudile da mu privučemo pažnju i zavedemo ga, sada nam je jako bitno da protumačimo da li mu se zaista svidjamo.  Vjerovatno je bilo i trenutaka kada nam je bilo svejedno da li smo nekom zapale za oko, mada smo verovatno i tada primjećivale znake koji su na to upućivali.

Kako da znam da li mu se svidjam je pitanje koje muči mnoge, a odgovore potražite prvo u njemu samom.

 

KAKO DA ZNAM DA  LI MU SE SVIĐAM?

Počnimo od prvog dijela pitanja – kako da znam. Bez obzira da li započinjete novu vezu ili osjećate da se postojeća dublje razvija pitate se:  kako da saznam da sam ja ta izabrana?

To je teško odgonetnuti, posebno kada je novi odnos u pitanju bez obzira da li se radi to ljubavi ili intezivnoj simpatiji.  Muškarci su sami po sebi drugačiji od nas žena,  pa samim tim i način da nam pokažu svoje simpatije može da bude nama nerazumljiv. Momcima je potrebno izvjesno vrijeme da se opuste u našem društvu i da jasno i glasno priznaju da im se dopadamo. Sve dok se taj magični trenutak ne desi moraćete da ih „provaljujete“ i čitate između redova.

Ipak, ukoliko budete svjesne sljedećih znakova, odgovore ćete same pronaći.

 

ZALJUBIO SE, ZAR NE?

 

Kako izgleda muškarac kada se zaljubi, isto kao i žena ili …?

Za razliku od nas žena koje, kada se zaljubimo ili kad nam se neko svidi, potpuno odlijepimo i vrlo komotno razgovaramo na tu temu, muškarci to malo drugačije rade. Tačnije, oni su vrlo škrti u pokazivanju emocija. Radije će odglumiti hladan stav čeličnog tipa, nego pokazati ili reći nešto što će ugroziti njegov ego.

E baš iz tih razloga nama ženama ne preostaje ništa drugo nego da kada se pitamo Kako da znam da li mu se svidjam tumačimo dvosmislene riječi, govor tijela i razbijamo glavu šta je gospodin htio da kaže.

 

kako da znam da li mu se svidjam znaci

 

ZNACI DA SI BAŠ TI TA KOJU JE IZABRAO

 

Ipak postoji rješenje za sve probleme pa tako i za ovaj naš. Odgovor leži u malim znacima koje naše oko treba dobro da opazi. Pa da vidimo…

 

ZNAK 1 – UPOZNAJE TE SA SVOJIM BLIŽNJIMA

Prvi i jedan od sigurnih znakova da je zaljubljen je taj što vas upoznaje sa svojom porodicom, prijateljima, kolegama sa posla i svima drugima koji čine njegov život. Na taj način pokušava da stavi do znanja drugima ili da obilježi šta je njegovo, da možda ne dođe u neku neprijatnu situaciju da mora da se bori za vas. Ili jednostavno želi da svojoj porodici pokaže onu koju je izabrao tj.  zaljubio.

 

NE ODBIJAJTE UPOZNAVANJE SA BLIŽNJIMA

Da mu se ne sviđate dovoljno, verovatno bi vas sakrio u mišiju rupu. Stoga, ne odbijajajte ni jedno upoznavanje jer ćeš na taj način upoznati njega kroz druge.

 

ZNAK 2 – ON VIDI SAMO TEBE

Poznato nam je da su muškarci vizualni tipovi, pa tako kad imaju osobu pored sebe u koju su zaljubljeni nikog drugog ne primećuju. Bez obzira da li ste se lepo našminkale i dotjerale ili ste jednostavno izašle opušteno na mjesto koje volite, muškarce kojima ste se dopale ćete lako primjetiti. Neprestano su u stanju da zure, i ukoliko im uzvratite pogled, obavezno će okrenuti glavu  na drugu stranu, vjerovatno da ne pomislite da ste ih upecale. Ili će toliko buljiti da će vama možda biti neprijatno od tolike količine emocija. Ukoliko imate posla sa ovim tipom muškarca znajte da ste mu već zaludele mozak.

 

ZNAK 3 – PONAŠA SE ZAŠTITNIČKI

Da li ste primetile kako se brine za vas? Ostavlja svoje društvo da bi vas odvezao kod drugarice, brine da vam  bude udobno, toplo, da li ste gladne ili žedne. Požrtvovanost je muškarcima jača strana pa će učiniti sve da se osećaju zaštitnički prema vama. Uradiće baš sve samo da se osećate nemoćno pored njega tj. on će biti vaš heroj dana.

Ako  pored sebe imate takovog brižnika znajte da je dobro zagrejan za vas.

 

ZNAK 4 – SVA NJEGOVA PAŽNJA JE USMERENA NA TEBE

Ako vas muškarac stalno zapitkuje i postavlja pitanja ne bi li nešto više saznao o vama, sluša vas i pomno prati svaku vašu riječ, vodi računa šta volite, a šta ne, čega se plašite i u čemu uživate, to pokazuje da mu je stalo.

Radiće sve samo da vas dokuči, upozna, da vas shvati. Raspitivaće se kod prijatelja ne bi li saznao još nešto o vama.

Takav tip je uveliko zaveden i to može biti jasan znak da mu se sviđaš.

 

ZNAK 5 – PRIVRŽENOST MU JE JAČA STRANA

Ukoliko je zaljubljen u vas muškarac će sve učiniti da vas ne povrjedi na bilo koji način. Poštovaće vas, brinuće se o vama i biće vam veran. Kada priča o svojoj budućnosti u koju je i vas uključio budite sigurne da ste mu već osvojile srce i da je ozbiljno zagrijan.

 

ZNAK 6 – OSJEĆAŠ SE SREĆNOM PORED NJEGA

Ako postavljate sebi pitanje Kako da znam da mu se svidjam potvrdan odgovor ćete dobiti ako se pored njega osjećate srećno. Zaljubljen muškarac će učiniti sve za svoju djevojku, samo da ona bude srećna. Ići će u kupovinu sa njom iako vjerovatno to ne podnosi, gledaće neku sapunicu umesto teškog trilera i praviće se da se super proveo. Iznenadiće vas cvijećem koje volite, vašim omiljenim sladoledom ili opuštajućom masažom jer, vaša sreća je i njegova sreća.

Samo, vodite računa da ne pretjerate u svojim zahtjevima.

 

ZNAKOVI TIJELA KOJI OTKRIVAJU NJEGOVU ZALJUBLJENOST

 

Kod muškaraca postoji hiljadu znakova zaljubljenosti, kojih ni oni sami nisu svesni. Neke pokazuju gestikulacijom tela, a neke izviru iz dubina njihove duše. Sve u svemu ne treba nam mnogo mudrosti  da ih pročitamo da bi saznale da li im se sviđamo.

Ovo su sigurni znaci da mu se dopadate.

 

OSMJEHIVANJE

Jedan od znakova da mu se sviđate je konstantno osmjehivanje. Ukoliko se muškarac često osmjehuje dok razgovarate to je signal da ste ga osvojile. Osmjehivanje je nesvesna radnja prouzrokovana lijepim osećanjem dok je sa vama, i on to ne može da kontroliše. Prosto same usne se razvlače u osmeh kad vas vidi. Naravno postoji i onaj neiskren i  izvještačeni osmjeh koji ćete, drage dame, brzo prepoznati.

 

CRVENILO

Pitate se Kako da znam da li mu se svidjam, kada je on tu, pored vas? Obrazi ili cijelo lice mu pocrveni kada je u vašoj blizini! Taj signal vam stavlja do znanja da u muškarcu postoje osjećanja prema vama, koja on na taj način ispoljava.

Ukoliko još i nije pričljiv tip muškarca, shvatate da pored sebe imate stidljivog momka čija se osećanja čitaju na licu.

 

KONTAKT OČIMA

Kontak očima je znak koji može biti dvosmislen. Poznato nam je da su oči ogledalo čovjeka i da je u njima svako osjećanje ispisano. Zato je to jedan od najbitnijih znakova kada su muško-ženska osjećanja u pitanju i ne treba ga shvatiti olako. Znate i po sebi da ukoliko vam se neko dopada vi ćete neprestano gledati u njega. Ista je situacija i kod momaka – što mu je pogled duže upućen na vas, više mu se dopadate.

ZJENICE GA ODAJU!

Obratite pažnju na njegove zjenice – pod naletom osjećanja zjenice će mu se vidno proširiti. Povjereno i više puta dokazano kao istinito! To ne znači da treba da mu non-stop zurite u oči, već  kada se situacija namjesti bacite pogled.

 

OPONAŠANJE

Često se dešava da ukoliko mu se sviđate, muškarac počne nesvjesno da vas oponaša. Smijaće se kad i vi i radiće iste stvari kao što i vi radite. U želji da vas očara pretvoriće se u vaše drugo ja , da ako pomislite da je konačno naišao onaj koji voli i radi isto kao i vi.

Dakle, ako se pitate Kako da znam da li mu se svidjam, obratite pažnju na njegovo ponašanje. Sasvim je prirodna reakcija da oponašamo nešto što nam se dopada, zar ne?

POZIRANJE

Kada muškarac zauzme pozu naspram vas, sa prekrštenim rukama ili rukama zakačenim o gajke pantalona, to je znak da vas želi. Sav taj trud i poziranje je još jedan način da pokaže da oseća nešto prema vama. Ukoliko sa takvim stavom i govorom tela napravi i onaj neodoljivi pogled ispod obrva, vjerovatno želi da ostavi utisak mačo muškarca na koga vi padate.

Naravno, nekoj djevojci se to možda i neće pretjerano dopasti, ali važno je znati da oni vjeruju da tim svojim stavom jasno pokazuju djevojci koliko im se sviđa.

 

OPASNA EMOCIJA ZVANA LJUBOMORA

 

Muškarci ponekad znaju da svoja osećanja iskazuju kroz “besmisleno” ponašanje, koje se obično podvodi pod ljubomoru. Vrlo često ćete naići na muškarca koji će svoje simpatije ili naklonost prema vama ispoljiti kroz niz ljubomornih scena. To je vrlo opasna emocija. U početku može da vam prija. Čak će mnoge djevojke pomisliti da je to znak ljubavi, vođene onom: “Kad nije ljubomoran, nije mu stalo do mene”.

Ipak, ovakva emocija vrlo brzo prerasta u patološku potrebu da vas kontroliše u svakom smislu. Nesigurnost, manjak samopouzdanja će učiniti da ljubomora umješa prste u vašu vezu i uništi sve lepo što ste stvorili.

 

kako da znam da li mu se svidjam znaci

 

OD MALIH ZNAKOVA DO VELIKE LJUBAVI

 

Od kad prvi put sebi postavite pitanje Kako da znam da li mu se svidjam, pa do čuvene rečenice Volim te, postoje ti mali – veliki znakovi koji vam kazuju koliko je neko bitan da mu posvetite svoje vrijeme, svoju slobodu, svoju radost i na kraju svoju ljubav.

Možda nekad pomislite da ste na lažnom tragu ili da ti znaci ništa ne govore, ali oni i te kako doprinose formiranju cjelokupne slike o nekome i onome što ta osoba prema vama oseća.

Upravo ste dobili odgovor na vaše pitanje kako znati da mu se sviđam. Pa svidjate mu se ili ne 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *