Horor priče sa seks-igračkama: Naglo su “otkazale” poslušnost

Nije lako kada se čovek nada vrhunskom uživanju, a umesto toga proživi pravu noćnu moru. Ovde su iskustva ljudi kojima su seks igračke zadale puno glavobolje i osramotile ih zauvek.

Amanda (22): Dečko sa kojim sam izlazila kupio nam je vibrirajući ring za penis. I seks je zaista bio fantastičan, ali ono što je usledilo – nije. Prsten mu se zaglavio na penisu i nismo mogli da ga skinemo ni pomoću losiona. Penis mu je postajao ljubičast jer mu je bila prekinuta cirkulacija. Srećom, imao je dovoljno poverenja u mene da mi dopusti da ring presečem makazama. Samo ću reći ovo – više ga nikada nećemo koristiti.

Kendra (22): Suprug i ja dobili smo nekoliko kesa iz lokalnog seks šopa, a među stvarima se našlo i vibrirajuće jaje koje se kontroliše daljinskim upravljačem. Koristili smo ga nekoliko puta, ali nije bilo baš nešto. Odlučili smo da pokušamo poslednji put pa da odustanemo od njega. Odjednom sam osetila da me nešto unutra strašno protreslo. Jedna žica je provirila i doslovce sam doživela strujni udar u vagini.

Tristani (27): Moj dečko je policajac pa smo se jednom u krevetu zaigrali sa njegovim lisicama. Kada je sve bilo gotovo, shvatili smo da ključa nema. Izgubili smo ga. Njegov partner policajac morao je da dođe da otključa lisice. Kasnije je to bila glavna šala u stanici.

Peni (19): Kupila sam prvu seks igračku u životu. Bila sam jako uzbuđena i željela sam da je isprobam čim dođem kući. Kupila sam i baterije koje idu unutra, stavila ih i uključila, ali nije se dešavalo ništa, nije vibrirala. Pokušala sam da izvadim i baterije misleći kako s njima nešto nije u redu, ali su se zaglavile. Nakon sat vremena treskanja, lupanja po jastuku, baterije i dalje nisu htele napolje. Bila sam toliko očajna da sam pozvala mamu u pomoć. Bila je pomalo šokirana, ali izvadila je baterije. Do dana današnjeg niko ne zna za to, osim mene i nje.

horoskop-seks-vodolija
© Pixabay.com

Erika (20): Zaigrala sam se s japanskim kuglicama, ali zaglavile su se u vagini i nisam mogla da ih izvadim. Znala sam da se to često događa, ali svejedno sam bila prestravljena. Pokušala sam sve ne bih li ih izvadila. Na kraju sam morala da pozovem svog dečka upomoć i njemu je uspjelo. Bilo mi je jako neprijatno. Nekoliko nedelja kasnije opet sam se zaigrala njima, i ponovo su se zaglavile. Naučila sam svoju lekciju – trebalo je da kupim one sa kanapom.

Ališa (21): Bila sam znatiželjna kako je to koristiti vibrator pa sam kupila jedan jeftin, za probu. Oprala sam ga vodom i sapunom kako je pisalo u uputstvima. Dok sam ga koristila bilo je dobro, iako nekako čudno. Kada sam ga izvadila, vagina me je pekla kao da ju je neko zalio ljutim sosom. Imala sam osećaj kao da gori i užasno me bolelo. Odjurila sam pod tuš i ispirala je hladnom vodom. Kasnije sam stavila kesu leda na nju i bilo je bolje. Nikad u životu nisam bila toliko uplašena. Vibrator sam odmah bacila u smeće.

N. (22): Nedavno sam dobila tzv. “Bullet size” vibrator od moje sestre i odlučila sam da ga jednu noć isprobam za predigru. Moj dečko je bio na meni i vibratorom mi je stimulisao klitoris. U jednom trenutku sam videla kako su mu se oči jako raširile dok me je ljubio. Stao je i rekao: “Tvoj vibrator, nema ga. Nestao je u vagini. Ne mogu da dođem do njega.” Ustao je i upalio svetlo, a ja sam osećala zujanje duboko u sebi. Počela sam plakati od straha. Pokušavala sam da ga izvadim na sve moguće načine, čak sam i čučala raširenih nogu ne bi li nekako ispao. Nakon 20 minuta odlučila sam da moram u bolnicu, ali tada mi je dečko rekao da legnem, da će se on pobrinuti za to. Bila sam u pozi kao za porođaj, a noge sam približila glavi koliko god sam mogla. Zatim sam stavila jastuk na glavu i stiskala svom snagom. On je za to vreme svjetlio mobilnim telefonom i pratio šta se dole dešava. U jednom trenutku vibrator je izleteo napolje, prenosi marieclaire.com.

Izvor:24sata

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *