HOROSKOP ZA 16. FEBRUAR: Lavovi, vrijeme je da pređete u privatnike! Ribe, uživate u ljubavnim izazovima!

Horoskop za četvrtak. Saznajte da li će vam zvijezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

OVAN

Dolazi vam značajno finansijsko poboljšanje. Možete da se nadate značajnim pomacima na ovom polju. Sigurni ste u svoja osjećanja i nemate nikakve dileme. Današnji dan je veoma povoljan za ljubav i strast. Odlično se osjećate i puni ste energije!

BIK

Sve protiče u najboljem redu. Ne bi trebalo da imate bilo kakve brige ili probleme. Povoljan dan je ispred vas. Voljena osoba vam je maksimalno posvećena. Možete da očekujete lijepe izlive emocija sa njene strane. Uživaćete. Uši su vam pomalo osetljive.

BLIZANCI

Brzo i lahko obavljate poslovne zadatke koje imate. Moguće je da ćete danas biti veoma vrijedni i produktivni. Uživate u stabilnim odnosima koje imate sa voljenom osobom. Vaša svakodnevnica je ispunjena ljubavlju u kojoj ste zaštićeni. Dobro se osjećate.

RAK

Moguće je da ćete imati sloodan dan danas ili da jednostavno nemate previse obaveza. Bavićete se nekim drugim stvarima, a ne poslom. Dolazi vam nova ljubav! Bili spremni za to ili ne, pojaviće se osoba koja će vas potpuno začarati! Prija vam vežbanje i teretana.

LAV

Očekuje vas povoljna atmosfera za pokretanje privatnog posla. Možete da se nadate veoma pozitivnim okolnostima. Sigurni ste u svoje emocije. Ukoliko ste u braku, odnosi unutar zajednice su bolji nego ikad i srećni ste. Čuvajte svoje oči.

Foto-ilustracija: pixabay.com

Foto-ilustracija: pixabay.com

DJEVICA

Očekuje vas uspjeh ako se bavite poslovima vezanim za trgovinu ili transport. Moguća je i neka manja dodatna zarada. Dopada vam se osoba sa kojom imate jako lijep odnos i dobru komunikaciju. Svaki čas biste mogli da pokrenete romantična dešavanja. Dobro ste raspoloženi.

VAGA

Možete da se nadate da ćete dobiti neku uplatu. Aspekti ukazuju na značajno finansijsko poboljšanje. Pred vama je mogućnost da stabilizujete odnos sa voljenom osobom. Možete da očekujete ozbiljnu vezu u budućnosti. Bez problema na ovom planu.

ŠKORPIJA

Možete da se nadate pozitivnim prilikama za zaradu. Aspekti su vam generalno naklonjeni na ovom polju. Zaljubljeni ste i osjećate leptiriće u stomaku. Pored vas je osoba kojoj želite da poklonite sve najbolje od sebe. Moguć je nizak pritisak.

Foto-ilustracija: pixabay.com

Foto-ilustracija: pixabay.com

STRIJELAC

Možda ste se malo ulijenili ali ne bi trebalo da imate velike probleme na poslu zbog toga. Možete sebi da dopustite jedan pasivniji dan. Otvara vam se prilika za tajnu komunikaciju sa jednom osobom koja vam se dopada od ranije. Povedite računa o cirkulaciji.

JARAC

Možete da se nadate podršci sa svih strana kada je u pitanju posao. Možete da ostvarite svoje ideje. Flerujete sa osobom koja se nalazi u vašem prijateljskom okruženju. Ipak ni jedno od vas dvoje ne zna da li želi nešto ozbiljnije od toga… Do izražaja dolazi vasa intucija.

VODOLIJA

Pred vama je važan dan za posao u kom možete da ostvarite napredak. Povoljan je dan i za nalaženje posla u struci. Nije vam problem da javno pokažete svoje emocije i da partnera oduševite pred svima. Veoma ste vješti u romantičnim iznenađenjima. Prijala bi vam masaža.

Foto-ilustracija: pixabay.com

Foto-ilustracija: pixabay.com

RIBE

Očekuje vas putovanje u inostranstvo na kom možete da ostvarite pozitivne poslovne pomake. Dopada vam se osoba koja ima nešto slobodniju prirodu i koju teško možete da uhvatite za glavu ili rep. Moguće je da ste za nju preterano romantični. Izbegavajte alkohol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *