HOROSKOP ZA 17.FEBRUAR . SAZNAJTE DA LI ĆE VAM ZVIJEZDE BITI NAKLONJENE I ŠTA VAS SVE ČEKA TOKOM DANA

 • OVAN

  POSAO: Imate nalet novih ideja, koje bi mogle da budu veoma korisne za vaš posao. Bacite se u akciju što prije. Nema razloga da čekate na bilo šta i da odugovlačite. LJUBAV: Uživate u zajedničkim trenucima s partnerom. Vrijeme koje provodite pored njega na vas deluje izuzetno pozitivno, smiruje vas i leči. Njegova harizma je za vas posebna. ZDRAVLJE: Moguć je manji pad pritiska. Potrudite se da se dovoljno odmarate i da se ne naprežete.

 • BIK

  POSAO: Moguće je da imate mnogo poslovnih obaveza pred sobom. Ako se budete dobro organizovali, uspjećete da obavite sve što ste planirali i otići kući zadovoljni. LJUBAV: Nova prilika za flert je pred vama. Uživaćete u pažnji koju vam poklanja osoba koju ste nedavno upoznali. Ukoliko ste već u vezi, možete da računate na lepu atmosferu. ZDRAVLJE: Bez većih problema na ovom polju. Možete da budete sasvim opušteni.

 • BLIZANCI

  POSAO: Danas možete imati priliku da dođete do novih izvora prihoda ili do dodatnog posla koji bi vam to obezbjedio. U svakom slučaju, pred vama je veoma povoljan dan. LJUBAV: Imaćete važan razgovor s voljenom osobom. Oboje neke stvari želite da skinete sa srca. Budite iskreni i rešićete sve nedoumice koje imate. ZDRAVLJE: Mjenjajte loše navike. Potrudite se da živite zdravo i da budete dovoljno aktivni.

 • RAK

  POSAO: Moguće je da ste ostvarili veoma dobre poslovne rezultate u proteklom periodu i da sada ubirete plodove svog rada. Ne bi trebalo da bude nikakvih nepredviđenih okolnosti. LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je na neki način pomalo distancirana. Biće vam potrebno više vremena da doprete do nje. Ako budete uporni, osvojićete je. ZDRAVLJE: Potrebno vam je opuštanje. Izlazak s prijateljima bi vam prijao, kao i čaša omiljenog pića.

 • LAV

  POSAO: Brojne obaveze su pred vama, pa se može reći da ćete biti veoma zauzeti danas. Pripremite se da zasučete rukave. Ako budete dovoljno vrijedni, bićete i nagrađeni. LJUBAV: Očekujete kontakt sa osobom koja vam se dopada, ali se ona ne javlja u dogovoreno vreme. Ipak, nemojte da odustajete od nje. Ispostaviće se da ima zaista opravdan razlog. ZDRAVLJE: Prolazna glavobolja je moguća, ali ne bi trebalo da imate veće zdravstvene probleme.

 • DEVICA

  POSAO: Današnji dan je povoljan ukoliko planirate da napravite bolju organizaciju svojih poslovnih obaveza. Možete da očekujete i nove statistike i analize koje su vam važne. LJUBAV: Dolazite do prilike da sa osobom iz prošlosti definitivno raščistite neke stvari. Nakon toga imaćete daleko jasniji pogled na sve i prilike za nove ljubavi. ZDRAVLJE: Prijala bi vam umjerena fizička aktivnost, kao i vežbe za kičmu i leđa.

 • VAGA

  POSAO: Od vas se očekuje da pokažete da ste maksimalno posvećeni poslovnim obavezama. Postavili ste visoke standarde i sada je potrebno da pokažete da ih možete ispuniti. LJUBAV: Potrebno je da voljenoj osobi pružite više pažnje kako biste joj dokazali da je volite i umanjili njene nesigurnosti. To ne bi trebalo da vam bude teško jer ste stari romantik. ZDRAVLJE: Nemate naglašene probleme na ovom planu. Opustite se i uživajte.

 • ŠKORPIJA

  POSAO: Potrudite se da mirno i staloženo riješite nesuglasice koje su se pojavile. Na taj način neće biti bespotrebnih sukoba. Važno je da budete dovoljno otvoreni i sve ćete rešiti. LJUBAV: Vrijeme je da napravite konkretan korak ka osobi koja vam se dopada. Nema razloga da se brinete o njenoj reakciji. Interesovanje je obostrano, kao i želja za vezom. ZDRAVLJE: Prilično ste umorni. Izdvojite dovoljno vremena za san i odmor.

 • STRIJELAC

  POSAO: Povoljan je dan ukoliko očekujete neka važna formalna riješenja ili ako se bavite prikupljanjem dokumentacije. Možete da se nadate veoma srećnim i povoljnim okolnostima. LJUBAV: Trenutno je manji zastoj u vašem emotivnom polju, pa nema naglašenih važnih novih dešavanja. Sabirate utiske o prošlim događajima i analizirate neke stvari. ZDRAVLJE: Povoljan je period za početak dijete ako ste tako nešto planirali.

 • JARAC

  POSAO: Možete da očekujete stabilnost na polju posla i finansija. Nema naznaka za veće promjene ili probleme. Pred vama je mogućnost da se nakratko opustite i da predahnete. LJUBAV: Teško pokazujete svoje emocije pa iz tog razloga često delujete veoma hladno. Pred vama je mogućnost da promjenite neke stvari u svom pristupu i poboljšate emotivno stanje. ZDRAVLJE: Povedite računa o tome da se utopljavate i da se oblačite u skladu s vremenskim prilikama.

 • VODOLIJA

  POSAO: Ukoliko tokom današnjeg dana budete potpisali neki ugovor vezan za posao, očekuje vas veliki uspeh. Možete da računate na priliku da avanzujete na poslovnoj ljestvici. LJUBAV: Partner ima određena očekivanja kad ste vi u pitanju. Potrudite se da mu pokažete da ga nećete razočarati i da ćete uraditi ono što od vas traži. Od vas zavisi da li ćete ostati zajedno. ZDRAVLJE: Možete da očekujete priliku da rešite neki problem koji vas je mučio.

 • RIBE

  POSAO: Uspevate da izađete na kraj sa određenim problemima koji su se pojavili na poslovnom planu. Uz dovoljno posvećenosti i pozitivan stav, ne postoji stvar koju ne možete. LJUBAV: Smatrate da voljenu osobu poznajete dobro i da znate kako diše. Vaša veza je nešto posebno, vaša ljubav je velika, jaka i duboka. Potrudićete se to da sačuvate. ZDRAVLJE: Povedite računa o tome da ojačate svoj imunitet i povećajte unos vitamina.

Izvor:kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *