HOROSKOP ZA 22FEBRUAR.OVAN,BIK,BLIZANCI POVOLJAN POSLOVNI DAN

OVAN

POSAO: Povoljan je dan ako ste planirali bilo kakve promjene na polju posla. Ukoliko prelazite iz jedne firme u drugu, možete da očekujete veoma povoljne okolnosti. LJUBAV: Ukoliko ste u emotivnoj vezi sa Jarcem, danas ćete uspjeti da se zbližite još više. Moguće je da vas spajaju jake strasti, uprkos razlici u karakteru i načinu ponašanja. ZDRAVLJE: Povedite računa o svojim zubima. Vreme je za redovnu stomatološku kontrolu.

BIK

 • POSAO: Ukoliko planirate da se obratite sudu ili organima reda, današnji dan vam je veoma povoljan. Pravda je na vašoj strani i imate povoljne aspekte za formalna riješenja. LJUBAV: Niste više raspoloženi da budete sami, a opet ne vidite nijednu ozbiljnu priliku za vezu. Nemojte da žurite. Nova ljubav vam dolazi kada se najmanje budete nadali. ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani, prijalo bi vam kada biste povećali unos svežih namirnica.

  BLIZANCI

  POSAO: Brojne promene koje vam se dešavaju uticaće i na vaše polje finansija, i to u pozitivnom smislu. Možete da očekujete veoma zanimljiva dešavanja. LJUBAV: Sigurni ste u sebe i svoje vrednosti, pa tražite partnera koji će umeti da vas ceni kao kompletnu ličnost. Moguće je da ste zahtevni, ali i da imate puno pravo na to. ZDRAVLJE: Imate višak energije. Prijaće vam bilo kakav vid vežbanja i fizičke aktivnosti.

  RAK

  POSAO: Moguće je da naporno radite na nekoj poslovnoj prezentaciji i da vam je jako važno mišljenje okoline. Možete da se oslonite na savjete jedne Ribe koja je veoma kreativna. LJUBAV: Voljena osoba je sigurna u vas i ceni vaš trud. Mnogo puta do sada ste joj pokazali da ste uz nju, bez obzira na okolnosti. Možete da očekujete još bolji odnos u budućnosti. ZDRAVLJE: Povedite računa o tome da unosite više tečnosti. Voda će vam prijati.

  LAV

  POSAO: Veoma ste uporni i izdržljivi. Posvećeni ste svom poslu izvan svih granica i očekujete da ćete ostvariti izvanredne rezultate. Možete da se nadate velikom uspjehu. LJUBAV: Može vam se pojaviti neko novi na ljubavnom planu. Spremni ste za vezu, ne želite više da budete sami. Otvaraju vam se vrata ka novim poznanstvima i ljubavima. ZDRAVLJE: Moguće je da ćete uspeti da ublažite ili izlečite neki hroničan problem.

  DJEVICA

  POSAO: Ostanite posvećeni poslu kao i do sada i pozitivni rezultati neće izostati. Nema razloga da brinete. Pokušajte da se ne opterećujete razmišljanjem o budućnosti, živite danas. LJUBAV: Možete da se nadate zanimljivom susretu koji će vas ostaviti pod posebnim emotivnim utiskom. Osoba koju ste upoznali vas je totalno oborila sa nogu. ZDRAVLJE: Redovno proveravajte krvni pritisak, iako ne bi trebalo da imate većih problema.

  VAGA

  POSAO: Moguće je da ćete danas biti zauzeti pomaganjem nekome iz porodice da se izbori sa poslovno-finansijskim problemima. Uvek ste na raspolaganju svojim bližnjima. LJUBAV: Smatrate da su promene neminovne kada je u pitanju vaše emotivno polje. Vi niste rođeni da budete sami, trebaju vam ljubav i pažnja. Nova osoba vam uskoro dolazi. ZDRAVLJE: Pozitivan dan je ispred vas, nisu vam naglašeni nikakvi problemi na ovom planu.

  ŠKORPIJA

  POSAO: Očekuje vas važan razgovor za posao. Potrudite se da se pokažete u najboljem svjetlu. Veoma ste vrijedni i sposobni i potrebno je da to vaši novi poslodavci uvide. LJUBAV: Na ovom polju imate sasvim stabilnu situaciju i nemate nikakve brige. Maksimalno vjerujete svom partneru, koji vas voli i koji vam je posvećen. Očekuje vas lijep dan. ZDRAVLJE: Povedite računa o grlu, koje bi moglo da bude osetljivo, ali većih problema neće biti.

  STRIJELAC

  POSAO: Očekujte pozitivan dan ako se budete držali utabanih puteva i provjerenih poslova. Malo rutine nije naodmet. Potrudite se da završite sve svoje obaveze na vrijeme. LJUBAV: Vaš partner može imati neke veoma zanimljive prijedloge za vas. Pokažite mu da ste spremni da udovoljite njegovim potrebama, kao i da imate otvorena shvatanja. ZDRAVLJE: Moguće je da je došlo vreme za redovnu ljekarsku kontrolu, ali ne bi trebalo da brinete.

  JARAC

  POSAO: Možete da očekujete da ćete danas imati dosta slobodnog vremena. Pred vama je dan pun pozitivnih dešavanja. Otići ćete ranije sa posla i osjetiti se prilično rasterećeno. LJUBAV: Posvećeni ste voljenoj osobi i uživate u njenom društvu. Pred vama je mogućnost da stvorite veoma romantičnu atmosferu. Izađite negdje – na večeru, u bioskop… ZDRAVLJE: Moguće je da su vam oči osetljivije, pa se ne preporučuje predugo gledanje u ekrane.

  VODOLIJA

  POSAO: Ukoliko planirate putovanje u inostranstvo, potrudite se da sve organizujete kako treba kako ne bi bilo propusta. Ako budete pazili na svaku sitnicu, neće biti komplikacija. LJUBAV: Vaša emotivna situacija je veoma pozitivna. Pronašli ste osobu koja u vaš život unosi veliku dozu pozitivne energije. Zahvalni ste univerzumu na novom poznanstvu. ZDRAVLJE: Izbegavajte poroke ili bilo koji vid autodestruktivnog ponašanja. Čuvajte svoje zdravlje.

  RIBE

  POSAO: Tokom današnjeg dana bićete maksimalno posvećeni poslovnim obavezama. Pred vama je dan u kom ćete imati dosta posla, ali i dosta uspeha u svemu čega se dohvatite. LJUBAV: Neće biti preterano velikih promena. Može se reći da ste generalno zadovoljni situacijom na ovom planu i da je sve u najboljem redu. ZDRAVLJE: Mogli biste dobiti grčeve u mišićima, pa se potrudite da povećate unos magnezijuma.

Izvor:kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *