Jelena, izdrži! Đoković i lijepa Maša otišli zajedno na večeru

Novak Đoković nastupit će na ekshibicijskom i humanitarnom turniru Desert Smash, na kojem će biti i Marija Šarapova. Paparazzi su ih uhvatili kako ulaze u losanđeleski restoran

Novak Đoković je u Los Angelesu gdje će biti na humanitarnom događaju Desert Smash, organizacije koja pomaže oboljelima od raka.

Srpski tenisač bit će jedan od sportaša i poznatih ličnosti na ekshibicijskom turniru na kojem će nastupiti sadašnji i bivši tenisači i tenisačice, među njima i Marija Šarapova, a paparazzi su ih uhvatili kako skupa ulaze u poznati losanđeleski restoran.

Novak je 2014. godine oženio srednjoškolsku ljubav Jelenu Ristić s kojom ima jedno dijete, sina Stefana. U restoranu u kojem je bio sa Šarapovom poslužuju i vegansku hranu, ono što Novak prakticira u posljednje vrijeme.

Nedavno je Kurir objavio fotografiju drugog igrača svijeta, a mnogi su se zgrozili kako Novak izgleda. Nikad mršaviji, bez tonusa mišića, izgleda kao netko tko će se teško vratiti na stare staze kad je dominirao svjetskim tenisom.

Izvor:fokus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *