LAPSUS BAND OBARA REKORDE! Novi hit vidjelo više od 2 miliona: Pjesma Budalo 7 dana prva na Balkanu!

Spot za pjesmu “Budalo” koji je Lapsus band objavio na Dan žena uspeo je da obori sve dosadašnje rekorde na internetu postavši prvi video klip koji je sedmi dan zaredom najgledaniji na Balkanu.

Hit koji su momci iz najpopularnijeg mladog benda u regionu snimili za nedelju dana videlo je više od dva miliona ljudi, a sve vreme bio je prvi na listama gledanostina Youtube-u u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, ali i najgledaniji klip na stranom jeziku u Austriji, Nemačkoj i drugim zemljama iz okruženja.

“Hvala svima koji su prepoznali ljubav, rad i energiju koje smo uložili u novu pesmu. Trudićemo se da vaše poverenje opravdamo i ubuduće”, obratili su se momci iz benda nakon što je spot prešao brojku od 2.000.000 pregleda!

Novim hitom „Lapsus band“ opravdao je titulu najveće regionalne internet muzičke senzacije, ali i ugled koji imaju kao predstavnici nove generacije koja svetu šalje drugačiju poruku – poruku ljubavi. Ovo je nešto čega su se i u samom spotu držali pa tako radnja video klipa govori o borbi protiv nasilja na ženama.

Upravo zbog toga, oni su i odabrali simbolično 8. mart za datum premijere, a toga dana su zbog nastupa bili u Novom Sadu gde su pripadnicama lepšeg pola čestitali praznik delivši im ruže.

“Želja nam je da svaki dan ženama bude kao praznik i sve vreme se trudimo da svojim primerom pokažemo da nije teško ponašati se lepo. Ovo je bio samo mali gest pažnje, i kada smo mi u pitanju sigurno neće biti poslednji”, rekli su članovi benda, koji su snimili i artvork o danu provedenom u druženju sa Novosađanima, a naročito Novosađankama koje su obradovali cvećem, novom pesmom i nastupom!

izvor:kurir

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *