MISTERIJA KUTIJE: Evo šta je Melanija poklonila Mišel i zašto je nastala neprijatna situacija!

Prilikom dolaska Donalda i Melanije Tramp na inauguraciju, pažnju je odmah privukla plava kutija u rukama prve dame Amerike Melanije Tramp. Melanija Tramp je bivšoj prvoj dami Mišel Obami predala poklon iz “Tifanija“, u plavoj kutiji, ukrašenoj bijelom satenskom mašnom, što je odmah pokrenulo pitanja na društvenim mrežama, šta je to Melanija poklonila Mišel, ali i različita komična nagađanja, poput onog da se u kutiji nalazi “glava glumice Gvinet Paltrou“.

“Donijela si poklon“, izgovorila je Mišel, a onda je uslijedila neprijatna situacija, jer je Mišel morala istovremeno da pozira za kamere, ali i da očima traži nekoga kome će dati plavu kutiju koju je upravo dobila.

 

Onda je Barak Obama uskočio u pomoć svojoj supruzi, odnoseći kutiju unutra uz riječi: “Ja ću se pobrinuti za protokol ovdje.“

 

Prema protokolu primanja poklona u diplomatiji, pokloni se nikada ne daju direktno predsjedniku, potpredsjedniku, državnom sekretaru, kao ni njihovim suprugama.

 

Kako se navodi, nije iznenađujuće što se Melanija odlučila upravo za Tifani, s obzirorm da se njihova zlatara nalazi na Petoj aveniji u Njujorku odmah pored Trampove “kule”, a Tifani Tramp je upravo po njima i dobila ime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *