Nauka potvrdila da je ovo najbolji poklon za Valentinovo

Dan zaljubljenih kuca na vrata, a vi još niste odlučili čime ćete raznježiti svoju bolju polovicu? Što pokloniti svojoj ljubavi da je oborite s nogu, a da ne potrošite previše, ili pak da potpuno ne promašite ‘temu’?

Kako bismo vam skratili muke ‘vucaranja’ po trgovinama u zadnji trenutak, napravili smo listu najboljih ljubavnih poklona ikad.

Najbolji pokloni

1. Uokvirena fotografija para na početku veze
Prisjećanje na vaše prve trenutke uvijek će vas raznježiti i potaknuti romantične osjećaje. Ovo je relativno jeftin poklon, a znači puno.

2. Čestitka
U vrijeme kada više nitko ne koristi čestitku ona se čini kao jedna od najromantičnijih ideja. Još ako je sami napraviti i pokažete svoju kreativnost, vjerujte trud će vam se isplatiti.

3. Zajednička masaža
Osim što ćete se i vi dobro provesti, nećete se morati zamarati rezervacijom u prepunim restoranima, jer ćete zajedno sa svojom ljubavi uživati u opuštajućim trenucima. Ovakav relaksirajući poklon uvijek dobro dođe.

4. Romantični vikend u dvoje
Bez obzira planirate li bijeg u ‘nepoznato’ kako biste u miru sa svojim partnerom ili partnericom proveli nezaboravne trenutke ili se jednostavno zatvorili u svoja četiri zida i pružili mu ili njoj nezaboravne trenutke (što je ipak jeftinija, ali jednako dobra varijanta), ovo je ideja koja će svakog oduševiti. Što može biti bolje od dobro isplaniranog vikenda u dvoje?

5. Seksi donje rublje
Nije baš kreativan poklon, ali uvijek dobro dođe. A barem toga imate na izbor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *