Novak izgovorio 14 reči i prekinuo intervju

Razgovor sa reporterima u Akapulku nije prijao Đokoviću, koji je posle pitanja o formi i rezultatima u 2017. rekao samo: “Gracias” i otišao…

Posle Rodžera Federera i Rafaela Nadala, i naš Novak Đoković doživeo je poraz u prvom susretu sa Nikom Kirjosom u karijeri.

Đoković, koji je zatražio i dobio “vajld kard” od organizatora ATP turnira u Akapulku, gde je potom bio postavljen i za prvog nosioca, izgubio je rezultatom 6:7 (9:11), 5:7 posle sat i 48 minuta velike borbe sa Australijancem, koji ga je često u prethodnom periodu “prozivao” i “peckao”.

Nakon neshvatljivo lako izgubljenog poslednjeg servis gema na meču, u kojem nije osvojio ni poen, naš as hladno se pozdravio sa Kirjosom i potom prilično nevoljno i kratko razgovarao sa novinarima u poznatom meksičkom letovalištu.

Govoreći na engleskom, Đoković je upotrebio svega 14 reči pre nego se zahvalio na španskom i otišao, odbivši da razgovara o padu forme, a sve nakon konstatacije novinara da su rezultati na Australijan openu i u Akapulku iznenađujuće loši.

Na pitanje kako se oseća posle eliminacije u četvrtfinalu, Đoković je rekao:

“Ne sjajno”.

Potom je novinar podsetio našeg sportistu na Kirjosov temperament, način na koji se sukobio sa mnogima na terenu i oko njega, konstatujući da Australijanac nije više igrač kakav je bio prošle sezone, na šta je Srbin odgovorio…

“Odlično je servirao. Zaslužio je da pobedi. Čestitke”.

Kada su reporteri pokušali da dobiju komentar o skromnim rezultatima u 2017. godini, dobili su samo…

“Hvala”.

Izvor:mondo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *