POVOLJAN KOMAD NAMJEŠTAJA KOJI ĆE VAŠU SPAVAĆU SOBU UČINITI GALMUROZNOM

pularni švedski brend povoljnog namještaja Ikea teško se može izbjeći jer ima zaista zgodna rješenja za koje ne treba izdvojiti previše novca, a mnogobrojni komadi uz ideje vlasnika dobivaju novo i zanimljivo ruho, baš poput stalka za odjeću čije su fotografije preplavile društvene mreže.

Stalak za odjeću Mulig koji ne košta tek ni 20 KM osvojio je spavaće sobe širom svijeta jer prema novim trendovima u uređenju doma čak je i poželjno da se odjeća vidi umjesto da bude sakrivena u ormaru.

Mnogi se slažu da to ima i praktičnih prednosti jer ćete možda ujutro lakše odabrati onu dobitnu odjevnu kombinaciju, a uostalom čemu skrivati najdraže komade ako nam mogu ukrasiti spavaću sobu na simpatičan način.

Upravo zbog toga je jednostavan stalak iz popularne Ikee preplavio društvene mreže. Dolazi u crnoj i bijeloj boji, ali mnogi ljubitelji dizajna ličnim pečatom dali su mu drugačiji izgled..

 

Ikea je poznata po jednostavnom, a funkcionalnom namještaju čemu svjedoči upravo Mulig stalak. Ovalnog izgleda s jednostavnim podnožjem stalak otvara puno mogućnosti za preuređenje prema vlastitoj viziji koja će se lako uklopiti u postojeći stil prostorije.

Izvor.tportal

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *