Pritisnite ovu točku na tijelu i iskusit ćete nezaboravan seks

Radi se o staroj erotskoj tehnici koja garantira nezaboravno seksualno iskustvo. Doprinosi rastu senzualnosti, jačeg osjećaja seksipilnosti i živahnosti. Pomaže i kod impotencije

Stari Kinezi znali su kako potaknuti stvari u raznim poljima života pa tako i u krevetu. Radi se o staroj erotskoj tehnici koja garantira nezaboravno seksualno iskustvo. To je zapravo o akupresura, a u ovom slučaju točka odgovorna za strast nalazi se na tabanima. 

Pritiskom na tu točku čovjek se oslobađa mišićne napetosti, potiče se protok energije i kolanje krvi. Kako se cirkulacija povećava, tako hranjive tvari brže dolaze svih dijelova tijela. To pak doprinosi rastu senzualnosti, jačeg osjećaja seksipilnosti i živahnosti.

Tehnika se izvodi ovako:

Plačevima snažno pritušćite točke na partnerovim tabanima (točke K1 na slici dolje) dok se u isto vrijeme glavom približavate njegovim genitalijama i pružate mu oralno zadovoljstvo. Pritisak držite cijelo vrijeme. Kasnije zamijenite uloge, prenosi portal acupressure.com. Pritisak na te točke pomaže i kod impotencije.

izvor:24sata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *