Šta kad partner flertuje unaokolo

Koja je to čarobna granica koju ne smijete prijeći? Donosimo vam nekoliko znakova da ste na dobrom putu da upadnete u nevolje.

Neki parovi smatraju da u malo flerta nema ništa loše, a mnogima je flert način kako si poboljšati sliku o sebi. No, kada flert prestaje biti bezazlen? Koja je to magična granica koju ne smijete prijeći. Donosimo vam nekoliko znakova da ste na dobrom putu da upadnete u nevolje.

1. Uvijek je u pitanju ista osoba

Svatko voli baciti pogled malo sa strane, no kada sve druge zamijeni tek jedna osoba izvan vaše veze, znak je da ste u problemu.

2. Jaka seksualna napetost

Kada je kemija između vas toliko jaka da je i drugi mogu primijetiti, ako se flert nastavi, u opasnosti ste da s riječi i pogleda krenete na djela. Dobro razmislite što dobivate, a što gubite time.

3. Popunjavanje praznine

Ako se nakon flerta osjećate kao da ste popunili neku prazninu u trenutačnoj vezi, to nije dobar znak.

4. Nije u pitanju vaša osobnost

Postoje osobe kojima je flert u krvi. Ako niste takva osoba, no flertujete s nekim tko je rođen takav, budite iskreni prema samima sebi.

5. Strah te da će partner saznati

Ovo je najbolji test za tvoju vezu i granice flerta – ako se pitaš kako bi tvoj partner reagirao da te uhvati u flertu te ako tvoj odgovor graniči s panikom, znak je da prelaziš određenu granicu.

Izvor:vecernji list

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *