Šta obavezno, a šta nikako ne pokloniti za 8.mart!

Nezavisno od toga da li postoji prava prilika za neki poklon ili ne, žene jednostavno vole da budu iznenađene nekom sitnicom!

Ipak, 8. mart je dan kada će sigurno očekivati poklon od svog partnera. Današnjem muškarcu je potrebno da odvoji vreme kako bi smislio, pronašao i kupio pravi poklon, jer pogrešan poklon se ne računa kao uspešan. Ako se još uvek niste odlučili koji poklon da izaberete, evo nekoliko saveta šta nikako ne treba pokloniti, a šta će svakako iznenaditi vašu dragu osobu:
Ono što uvijek treba izbjegavati je kliše.
Karanfil ili vještačko cvijeće.
Najlakše je otići do pijace ili najbliže cvjećare i kupiti karanfil ili još gore vještačko cvjeće koje ni za šta drugo neće služiti osim da skuplja prašinu. Ako vaša ljepša polovina ipak voli cvjeće, onda je nabolje kupiti neku lijepu biljku, podrazumjeva se u saksiji ili ipak njen omiljeni cvijet.
Stvari za kuću.
Poklon je za ženu, ne za domaćicu. Sigurno je nećete obradovati ukoliko joj poklonite kecelju, kuhara ili činiju. To će je samo podsetiti na kućne poslove koje ona obavlja dok vi negde ispijate piće sa drugarima.

efre

Ono što se vama dopada.

Muškarci često kupuju ono što bi se njima dopalo da njihove žene imaju ili nose. Ne znači da ako vi sa kezom na licu uručujete poklon da ćete iznenaditi i svoju partnerku. Na primer, biserne tange nikako nisu prijatne za nošenje.
Rokovnik ili naliv pero.
Koliko god da žena voli svoj posao, najmanje što očekuje od vas je da dobije ono što će je podsjetiti na isti. Uostalom, poklon je previše ozbiljan i nikako ga na treba kupiti za 8.mart.
Ram za slike.
Podseća na one poklone koje smo dobijali za rođendan u petom razredu osnovne škole. Još gore od ovoga je da se ne sjetite čak ni zajedničku fotografiju da ubacite.

te5t5

Parfem.

Tačno je da žene vole da lijepo mirišu i za dobar parfem ćete sigurno dati dosta novca. Ipak, nije orginalno i ne zahtjeva trud. Prvo što vam padne na pamet, ne znači da je i najbolje.
Budite kreativni, potudite se da smisllite nešto orginalno ili kupite ono što će vašoj partnerki dokazati da je poznajete bar malo, onda sigurno nećete pogriješiti.
Kutija puna čokoladica.
Ukoliko kupite neku lijepu ukrasnu kutiju i napunite je čokoladicama ili njenim omiljenim slatkišima, sigurno ćete joj uljepšati dan. To govori da je poznajete i da niste bili lijeni da smislite tako nešto. Osim čokoladica kutiju možete napuniti i nekim lepim porukicama koje podsjećaju na vaš odnos.
Tašna ili garderoba.
Nikada dovoljno tašni i odjeće. Lepo bi bilo da se sjetite neke prodavnice pored koje ste prošli zajedno i njoj se nešto dopalo ili ukoliko vam već nedeljama priča kako joj je potrebna nova tašna koja će ići uz njene cipele. Ako se odlučite za garderobu, sejtiće se uvek vas kada to obuče.
Masaža.
Potrudite se da nađete salon koji nudi masažu koja bi joj najviše odgovarala, zavisno od posla i obaveza koje ima, a onda uživajte u pažnji koju ćete dobiti nakon toga.

Masaža

Spremite sami večeru.

Ako baš nikako ne možete da se snađete u kuhinji i niste sigurni da će to ispasti kako treba, uvijek je možete odvesti na omiljenu klopu ili u skup restoran.
Nakit ili sat.
Žene vole nakit pogotovo ako je skup. Novi detalj na njenoj ruci ili oko vrata izmamiće širok osmeh na njenom licu i cijeniće to što ste se odlučili da potrošite novac baš na nju.

Flaša dobrog vina.

Romantično i lijepo. Ništa ugodnije nego provesti vrijeme sa voljenom osobom uz razgovor i pijuckanje vina.

Par pije vino u krevetu

Vikend za dvoje.

Mini odmor je uvek odlična ideja. U svim turističkim agencijama možete naći prihvatljive ponude za najrazličitija vikend putovanja. To ne mora biti neka daleka destinacija, možete savršeno uživati i u vikendu na salašu ili u prirodi. Možete za malo novca naći pravo mjesto da se ponovo zaljubite.
Kada ste u dužoj vezi ili u braku, smatra se da se i znate i poznajete. To znači da greške ne smije da bude, a spisak onoga što dolazi u obzir je dug i zavisi samo od dubine vašeg džepa. Bilo da ste od skoro znate ili ste zajedno dugo godina, ne zaboravite da poklon lijepo i prikladno upakujete, napišete neku lijepu riječ i naravno, predajte ga ženi uz topao i dug poljubac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *