Stavite ovo ispod kreveta ako želite da ODMAH privučete NOVAC u život

Kada ležimo u krevetu, tokom dana dok odmaramo ili tokom noći kada spavamo, naš um podsvesno upija energiju mesta na kojem se nalazimo, pa ispod kreveta, prema feng šui pravilima, ne bi trebalo da se nalazi ništa – osim jednog izuzetka.

Jedan jedini predmet koji slobodno možete staviti ispod kreveta, a koji neće ometati protok energije i koji je neće kvariti, jeste takozvana kutija sa blagom.

Ta kutija predstavlja alat koji skuplja pozitivne namere, želje i ciljeve i nesvesno nas tera da ih ostvarujemo. A evo šta u njoj mora da se nalazi i kako bi ona trebalo da izgleda.

Kakva kutija vam treba?

 

Foto-ilustracija: Pixabay

Najvažnije je da kutija bude izuzetno kvalitetna. Ako kutija ima čvrst poklopac, to će predstavljati sigurnu i stabilnu energiju, dok će kutija bez poklopca predstavljati otvorenu i i slobodniju energiju. Zapravo, i jedna i druga su podjednako dobre, zavisno od toga šta vi želite i šta vam treba.

Što se materijala tiče, postoji nekoliko je potencijalnih opcija.

Za početak, možete se odlučiti za drvo koje predstavlja prizemljenu energiju rasta, napretka i delovanja.

Potom, kutija koja je oivičena zlatom (ili njegovom imitacijom), srebrom ili draguljima pojačava osećaj obilja.

Staklena kutija podiže energiju jasnoće, pletena kutija predstavlja slobodno i prirodno kretanje i nesputanost, dok zemljana ili keramička kutija predstavlja energiju pažnje, brige, nege i milosti.

Šta da stavite u kutiju?

Foto-ilustracija: Pixabay

Foto-ilustracija: PixabayKada je reč o tome šta bi trebalo da stavite u svoju kutiju, prvo sami sebi morate da postavite pitanje: “Šta će me učiniti srećnim?”

U stvari je vrlo jednostavno, zato što morate da odaberete predmete za koje mislite da će vam u život uneti pozitivnu energiju i ono što samo vi želite. Neka to budu predmeti koji će predstavljati vaše životne želje i sklonosti.

Ako želite više novca, kutiju ispunite novčanicama, nakitom, dukatima, zlatom, dragim ili poludragim kamenjem, kristalima, ali u nju nemojte stavljati kovanice! Ako pak želite ljubav, kutiju napunite crvenom bojom – svećama, prirodnim mirisima, mirisnim kremama i uljima.

Iako će uticaj ove energetske kutije s blagom biti efikasan gde god da se ona nalazi ispod vašeg kreveta, idealno mesto ipak je ispod vašeg pupka. Tako ćete se suptilno hraniti energijom koju kutija odašilje, a obavezno je morate pregledati i osvežavati svaka tri meseca.

skrinja 2

(Telegraf.rs)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *