Test: Otkrijte uhljeba u sebi, i zaposlite se u državnoj firmi!

Otkrivamo kako se brzo obogatiti i živjeti lagodno. Ispunite naš test i otkrijte posjedujete li elementarne preduvjete ili vas može spasiti samo jedna stvar – putovnica…

Premda se činilo da je hrvatska uhljebnička flora i fauna detaljno ispitana te da u njoj nema novih oblika života, 24sata su otkrila Lovru Mateša, novi oblik egzistencije koji je bio član HDZ-a i SDP-a!

Svi misle da je to lako. Otprilike, kao kad gledate klizača na ledu koji radi dvostruki Axel ili Maradonu koji predribla pola suparničkog tima. No lako je samo gledati s tribina.

Probajte vi, naivčino, zaposliti cijelu obitelj u Holdingu! Ma samo rođenu strinu! Probajte progurati svojeg kuma kao stručnjaka za Hrvatske vode. Probajte se učlaniti u bilo koje dvije stranke, a kamoli u HDZ i SDP istodobno…

Hrvatska je lijepa, ali surova za opstanak. Divite li se i vi megauhljebu? Želite biti kao on? Imate li predispozicije?

Ispunite naš test i otkrijte posjedujete li elementarne preduvjete ili vas može spasiti samo jedna stvar – putovnica…

RIJEŠI KVIZ:

 

U akciji uhljebljivanja bitno je izvesti prvi snažan udar: naći jakog kuma i kupiti ili krivotvoriti prvu svjedodžbu. Kasnije, ionako, nitko ništa ne pita.

Uhljeb – proizvod na kojem bi zarađivali milijune da ga izvozimo

Starohrvatska riječ uhljeb prvi se put pojavljuje 2001. godine u definiciji Ureda za koordinaciju sustava procjene učinka propisa. U ženskom se rodu koristi oblik uhljebnica. Prema Rječniku hrvatskog jezika, uhljebiti znači dati nekome posao i omogućiti zaradu. Uhljebom se smatra čovjek koji prima plaću od države, a istodobno ne radi ništa.

Osim što pojedinac može biti uhljebljen, postoji čitav niz organizacija koje služe tome da se u njima uhljebite. U pravilu su to državne tvrtke, organizacije i ministarstva. Za uhljebljenje je uglavnom potrebno imati osobu koja se već uhljebila, takozvanu “Vezu”, koja vas može uvesti u magični sustav plaćenog nerada.

izvor:24sata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *