Uredski look: Odjeni se za onaj posao koji želiš, a ne koji imaš

Svakodnevno odijevanje za posao jednako je svakodnevnom kuhanju – s vremenom ponestanete bez ideja. Donosimo vam 11 super prijedloga za odlične poslovne kombinacije

ko se vi osjećate dobro u svojoj odjeći, automatski ćete bolje i zračiti. Bit ćete samouvjereniji, smjeliji i sigurniji u sebe i svoj rad. Vaš nastup će tada sigurno biti bolji. Odijelo nije tu da čini čovjeka već da pomogne čovjeku da bude ono što jest.

Donosimo vam nekoliko ideja za poslovni look koje možete uvijek kombinirati.

1. Kombinacija tirkizne i smeđe je uvijek bila dobitna kombinacija za ozbiljne situacije, ali i svakodnevni posao. Nije preozbiljna kombinacija, ali daje dojam da se pazi na izgled i prezentaciju.

2. Ako ste vatreni po prirodi, vi ćete uvijek moći obući drske kombinacije s kojima ćete se izdvojiti iz mase. Ali pazite da ne pretjerate, “vatreni izgled” ne podrazumijeva i “vatrenu” komunikaciju.

Elegantno, retro i chick. Vrtoglave potpetice u kombinaciji s uzorkom i modnim dodacima u crvenoj boji – dat će jasnu poruku da ste vi tu da pokažete što sve možete. Ovakva poslovna kombinacija naglašava ženstvenost i odmjerenost u odijevanju.

4. Za proljetne mjesece koji stižu, boja lavande je obavezna. Svaka kombinacija koja daje smirujući prirodni ton je must have. 

Izvor:24sata

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *