ŽELITE SEKSUALNI ŽIVOT PREPUN UZBUĐENJA? Ovih 6 saveta će rešiti sve vaše probleme

Kako vaš seksualni život ne bi postao rutina pa samim tim i dosadan, postoji nekoliko novih stvari koje možete da isprobate kako biste ga osvežili.

Parovi koji su pali u krizu monotonije kažu da su im ove stvari pomogle da je prebrode:

1. Predigra

Fokusirajte se više na to da predigra bude maštovitija, jer i naučnici potvrđuju kako bez dobre predigre nema ni dobrog seksa. Naučite neke nove trikove kojima ćete zagolicati maštu partneru.

2. Budite otvoreni

U toku seksa pitajte partnera šta zaista želi da mu radite. Strast će se još više uzburkati i vaš seks biće mnogo kvalitetniji.

Foto: ShutterstockFoto: Shutterstock

3. Malo “prljavih” igara nije na odmet

Možete da koristite neke od “prljavih” reči tokom seksa, koje će vašem partneru svakako biti seksi jer mu time otkrivate i vaše fantazije.

4. Seks na brzaka i bilo gde

Seks na mestima na koja niste navikli koji se desi sasvim spontano mnogim parovima je najneverovatnije iskustvo koje su iskusili. Adrenalin koji osećate tad još više doprinosi užitku.

5. Odgodite vrhunac

Istraživanja otkrivaju da ukoliko produžite vreme vođenja ljubavi i odložite orgazam postići ćete još lepše iskustvo. Kada budete blizu vrhunca, zaustavite odnos, a zatim nastavite.

Foto: ProfimediaFoto: Profimedia

6. Efekat iznenađenja

Kada seksualni život postane rutina, iznenađenje je prava stvar za osveženje. Partneru možete poslati tekstualnu poruku ili pak možete napraviti seksi atmosferu u stanu i tako ga iznenaditi. Uvek je dobrodošao i seksi donji veš.

Izvor:kurir.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *